Functionarea corecta a Web-site-ului a fost verificata pe urmatoarele browsere:
Firefox icon Opera icon Safari icon Chrome icon Internet Explorer icon

Cabinetul medical ofera pacientilor fideli* interesati urmatoarele tipuri de contracte de servicii stomatologice:

Contractul de fidelitate »

Contractul de fidelitate «

Contractul de familie »

Contractul de familie «

Totodata cabinetul stomatologic ofera contracte avantajoase pentru persoanele juridice.

Cabinetul stomatologic pune la dispozitia firmelor interesate trei tipuri de contracte de servicii medicale ("Baza", "Extins" si "Complet"). Fiecare tip de contract contine cate un pachet de servicii stomatologice gratuite si un anumit procent de reducere a onorariilor de baza.

Contractele ofera servicii stomatologice la tarife avantajoase atat pentru angajator (valoarea contractului pentru fiecare salariat pe luna) cat si pentru salariati (nivelul scazut al tarifelor standard), ca pacienti ai cabinetului.

Firmele interesate de contracte de servicii stomatologice pot solicita oferte de servicii prin completarea formularului de contact de mai jos:

Formular contact down-arrow
Formular contact up-arrow
Formular contact*


* attention - toate campurile sunt obligatorii la completare;
attention - formularul este destinat companiilor care doresc incheierea unor astfel contracte precum si pacientilor fideli care doresc incheierea de contracte de servicii stomatologice in regim de abonament. Pentru programari vizitati pagina "Programari" iar pentru opinii si sugestii utilizati formularul de opinii din pagina "Feedback". Orice mesaj care are ca scop promovarea de servicii sau produse va sters automat.

* - persoanele fizice care sunt in evidentele cabinetului medical de cel putin 5 ani de zile, timp in care s-au prezentat la tratament sau la consultatie cel putin odata pe an.

«
»
Bucuresti
☀: 07:06
Bucuresti
☾: 19:07
poza_unit_arhaic